ללא קטגוריה, חדשות

ניצב יורם סופר נכנס לתפקידו כמפקד מחוז חוף

סופר, 56, ששימש עד כה כמפקד מחוז דרום, החליף את ניצב פרץ עמר ששימש כמפקד מחוז חוף במהלך 3 השנים האחרונות. טקס חילופי הפיקוד נדחה עקב מגבלות הקורונה
משטרה מפקד יורם סופר
חילופי מפקדים, ניצב יורם סופר

ניצב יורם סופר נכנס אתמול (יום ג') לתפקידו כמפקד מחוז חוף במשטרה. סופר החליף את ניצב פרץ עמר אשר שימש כמפקד מחוז חוף במהלך שלוש השנים האחרונות ומונה בסבב המינויים האחרון לפקד על מחוז חוף. טקס חילופי הפיקוד נדחה עקב מגבלות הקורונה.

בשיחת הפתיחה עם סגל הפיקוד הבכיר במחוז ציין ניצב סופר את אבני הדרך בשרותו במשטרה החל מתפקידי פיקוד ולחימה בימ"מ ובהמשך במחוז דרום כקמב"ץ, כמפקד תחנה באופקים, אשקלון ובאר-שבע, מפקד מרחב לכיש ובשנתיים האחרונות כממ"ז. הוא הציג בפני סגל הפיקוד במחוז את אבני הדרך בהם יוביל את המחוז בשנים הקרובות.

סופר, 56, נשוי ואב לשתי בנות, בוגר תואר ראשון ותואר שני במדעי החברה והמכללה לביטחון לאומי. בתפקידיו האחרונים כיהן כמפקד בית הספר לשוטרים, ראש מנהלת הרכבת הקלה, סגן מפקד מחוז ש"י ומפקד מחוז דרום.

שתף את הכתבה ב:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב telegram
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
אתר החדשות המשפטיות obiter.co.il עושה כל מאמץ לאתר זכויות על תמונות וסרטונים המתפרסמים בו. אולם לעיתים התמונות והסרטונים מופצים ברחבי הרשת ולא מתאפשרת הגעה למקור החומר הויזאולי, לכן בהתאם לסעיף 27א' לחוק זכויות היוצרים כל אדם הרואה עצמו נפגע עקב בעלות על זכויות היוצרים של תמונה או סרטון מוזמן לפנות להנהלת האתר office@obiter.co.il

צרו איתנו קשר בנוגע לכתבה:

    מי שקרא כתבה זו קרא גם:

    נגישות